Titok

Energiahullámba születtünk le. Ezért nincs két azonos energetikájú ember, még ha ikertestvérek, akkor sem. Mielőtt tovább olvasnád kérlek ne hasonlíts össze más asztrológusokkal, tartsd szem előtt, hogy ahány asztrológus, annyiféle nézőponton keresztül kaphatod a rád vonatkozó információkat. Másrészt az asztrológiának is akár a matematikának rengeteg irányvonala van, lehet, hogy tudsz azonosulni az olvasottakkal, de nincs kizárva, hogy nem értesz egy szót sem abból, amit átadok. Harmadrészt a születési képletemben Nyilas 3. fokán áll a Jupiter a Neptunusszal trigonban a Kos 3. fokán álló Merkúrral, ami azt jelenti, hogy az igazat, csak is az igazat fogom átadni, amire szükséged van a fejlődésedhez.

23. éve dolgozom a családi vállalkozásunkban. vizesszaküzlet.hu. 20. éve az asztrológia az életem része lett, észrevétlenül kúszott az életembe. Számomra egy élő drón, szinte szimbiózisba élek vele. A pénzügy-számvitel közgazdász diploma mellé ajándékba kaptam az asztrológia tudományát. Nem én választottam sem az asztrológiát sem a szakirányt. Az asztrológia választott engem és a szakirányt is tőle kaptam. Szakterületem: Jézus Krisztus vérvonala és a magyarok közötti összefüggés kutatása volt. Az utóbbi években bővült a kutatómunkám párkapcsolatok irányába. Az egyetemes szeretet az Igazi nagy szerelem megtalálása került a kutatásom fókusz pontjába.

Kevesen tudják, hogy a magyarok jele Nyilas, uralkodóbolygója a Jupiter, ami társuralkodója a Halak jegyben álló Neptunusznak, amibe kétezer évvel ezelőtt léptünk. A Halak korszak elhozta Jézus Krisztust a nagy Tanítót, aki a szeretetet hirdette. …Ha egy jegynek két uralkodó bolygója van, akkor közük van egymáshoz, ebből adódóan evidens, hogy Jézus Krisztusnak köze van a Magyarsághoz. De, akár matematikai egyenlettel is le lehet vezetni az összefüggéseket. Vagyis Jézus Krisztus és a Magyarok vérvonala azonos. Vagyis Jézus Krisztus magyar volt. Azok vérvonala, akik ezer évvel ezelőtt éltek ezen az ősi földön. Mert az ősi föld megmaradt és persze a magyarok is megmaradtak itt is de egy részük szétszóródott a világban – kinek hol volt feladata–, ahogy szél szórja a magokat….

A „Magyar” szó jelentése mivel a Nyilas az uralkodója: Szellemiség.

A magyarokat nem lehet DNS teszt alapján beazonosítani. Zsák utcába jut aki erre vállalkozik. Viszont a matematika segítségével meg lehet őket találni. Magyar lehet akármilyen etnikumú, vallású, felekezetű ember. A magyaroknak van Jó Istenük, optimisták, vidámak, boldogok, erkölcsileg tiszta életűek, Igaz hitűek. Mindig tanulnak, kiemelkedő a tudásuk.

Egy születési képletből egyértelműen kiolvasható, hogy van e valakinek köze a magyarsághoz vagyis Jézus Krisztus vérvonalához…

Láttam olyan születési képletet, ahol mindkét szülőben megvan a vérvonal de a gyerekek nem örökölték, de van olyan család, ahol csak az egyik gyerek örökölte az anyai nagyapjától. Ebből is látszik nem jelenti azt, hogy megszakadt a vérvonal, csupán arról van szó, hogy hordozza magában. A génjeiben ott van, de vagy a gyermekében, vagy a következő generációban fog újra testet ölteni.

Érdemes külön figyelmet fordítani a 12 apostolra is.

A 12 apostol alatt sem a vér szerinti „vér-testvéreket” értjük, hanem azt, hogy egy helyről jöttünk a Galaxis szívéből, onnan, ahol a csillagok születnek. Vagyis a galaxis szíve emberi nyelvre lefordítva nem más mint: Isten

Galaxis

Úgy lehet elképzelni, hogy a galaxis szívében volt egy nagy robbanás és a szikrák ebben földi életben testet öltöttek és mivel egy helyről jöttünk, ezért vagyunk „test-vérek”….és nem „vér-testvérek”.

Aki magában hordozza ezt a szikrát az magyar vagyis Jézus Krisztus vérvonala – az az Életet hordozza magában – azt a pozitív energiát, amivel boldoggá tudja tenni az emberiséget vagyis képes teremteni. Lehetünk ápolók, orvosok, gyógyítok, tanárok, kutatók, de akár egy mosollyal, egy öleléssel vagy egy csókkal is boldogságot tudunk adni.

De érdemes az ősi földre is hangsúlyt fektetni. Nemzeti kincseinket sem szabad kihagyni a sorból…Jézus Krisztus a 2000 éves Halak jegyével a ( gyógyító)víz minőségét is elhozta.. A magyarok Nyilas jegyének kardinális eleme a tűz vagyis a forróság, egyértelmű a gyógyító termálvizeink, elsősorban Dél-Nyugat Magyarország, ami ismét arra ad utalást, hogy Jézus Krisztus és a magyarok elválaszthatatlanok. De akár mondhatnám az Alexandria nagy könyvtárat is, ami véleményem szerint Magyarországon van elrejtve. A könyvtár a tudás, oktatás alapja, aminek a jele a Nyilas vagyis Magyar. Ha Nyilas, akkor a galaxis szívéből jött, vagyis maga a fény. A fényt pedig nem lehet elpusztítania, mert az maga a galaxis ami napjainkban is él, mert mi is létezünk. Tehát evidens, hogy az Alexandriai nagykönyvtár még napjainkban is létezik.

De megemlítjük a lótusz virágot is, ami a mocsárban él ami ismét napjainkra jellemző egy illuzórikus világ. Belekeveredhetünk, elbódít és magával húz a mélységbe. Ennek ellenére a lótuszvirág mégis független marad, szirmai nem szennyeződnek be, fényre nyílik, sötétre zárul. Több ezer évig el van víz nélkül – akár a magyarok, akik Jézus Krisztus vérvonala -majd, ha víz éri ki csírázik. Az egyiptomiak a halottjaiknak ajánlották a lótuszt, mert hittek a feltámadásban. A régi sírjainkon még látható a felirat: Feltámadunk…Mert egyedül a fény az ami nem pusztítható el. Legyen bármilyen nehéz az életünk, alkohol, drog függőség, boldogtalanság. A legsötétebb helyzetből is fel tudunk állni. Mert bennünk él a halhatatlanság.

Senki nem tudja, hogy Magyar vagy annak született. Konkrét utalást csak az asztrológia ad rá.…Tehát nem állja meg a helyét, hogy porból jöttünk és porrá leszünk…Magyar a fényből jött és fénnyé válik, ha eljön az idő.

Hogy miért is fontos ez? Mert nem mindegy, hogy ebben a röpke életünkben milyen minőséggel éljük meg az életünket, nem mindegy hogy lehajtott fejjel éljük meg a napjainkat, vagy pozitívan élünk napról napra, akár egy Lótusz virág, annak a sajátos erőnek köszönhetően felül kerekedünk a zavaros, posványon, mert a galaxis szívéből érkező energia birtokosai vagyunk, ami kiapadhatatlan forrás, jöhet bármi átsegít minket a nehéz napokon .

Nem terveztem weboldat indítani sem azt, hogy beszélek a kutatómunkám eredményéről. Egy nagyon kedves német ismerősöm valamikor régen járt asztrológusnál. Megmutatta az asztrológus által készített születési képletét. Törölve van a képletében az a bolygó ami Nyilas jegyben állt. Az asztrológus valószínű azért törölte, ami – etikátlan is –, mert ha az ismerősöm rámutat a jegyre, nem tudott volna rá válaszolni… nem tudta volna megmondani, hogy Magyar, és hogy mit takar a Magyar eredet. Kicsit csalódott is voltam, amiért, ennyire méltatlan helyzetbe került a magyarság, hiszen az a mindenség. Az asztrológus nem tudta volna megmondani, hogy a német és a magyar – mivel tüzes jegyek – olyanok mintha testvérek lennének. És ne lepődjön meg a kedves ismerősöm, ha a közelében magyarok lesznek vagy a fia magyar lányt vesz feleségül, mert a fia képletében is ott van, hogy az édesanyja Magyar, vagy Magyarországra látogatnak az ősi földre, vagy ha akar gyorsabban megtanulhat magyarul, mert benne vannak a magyar szavak csak elő kell csalogatni őket…és persze mi se csodálkozzunk ha Németországba megyünk dolgozni és fognak annyira szeretni, hogy haza sem akarnak engedni.

A végső lökést pedig egy nagyon kedves barátom egy mondata adta meg. Hónapokkal ezelőtt feltett egy kérdést. A kérdés azért volt szokatlan, mert pár hónappal előtte lépett egy új kapcsolatba és egy kapcsolat főleg az új kapcsolat maga a boldogság. A kérdés pedig úgy hangzott: Leszek e még boldog?

Ekkor egyértelművé vált, hogy a 20. éves kutatómunkám végéhez értem. Bizalommal fordult hozzám, segítséget kér tőlem az élete folytatásához tudattalanul is... Eljött az idő. Mindazoknak a képességeknek a birtokába jutottam, amivel tudok segíteni annak, aki megtalál.

Kutatásaim során rájöttem, hogy a boldogság szintén ahhoz a jegyhez társítható, amit Jézus Krisztushoz kötnek, vagyis a boldogságot az Égből kapjuk. Két ember kapcsolatából egyértelműen kivehető, hogy birtokolják-e az egyetemes szeretetet, vagy csak illuzionistaként élnek évekig egymást „kábítva”, közben az igaz szerelem elmegy mellettük. Ahogy a kedves barátom is elsétált a szerelem mellett, választva egy kirakat kapcsolatot…Evidens, hogy aki nem ismeri fel a boldogságot, az nem is kapja meg. Az új kapcsolatában nincs meg az az energia, ami képviseli a szeretetet a szerelmet, amivel jövőt lehetne építeni. Tudat módosító szereknek köszönhetően egymáshoz intézett üres szép szavakkal váltják ki az mély érzelmeket. A szavak elillannak, marad érzelmi üresség és a semmibe meredő tekintet… Mert nem mindegy, hogy a milyen tartalommal töltjük ki a kapcsolatainkat és kivel élünk egymás mellett. Élhetünk tudatmódosító szerek segítségével megjátszott érzelmekkel, fásultan vagy tiszta tudattal az egyetemes szeretett energiájára ráfeküdve egy boldog jövőt építünk azzal aki a párunk és megtaláltuk.

A honlap neve nem véletlen. Weboldal létrehozásakor két különleges bolygó visszafordult az égen.… Az asztrológusok egyöntetűen vallják: ne tervez vállalkozást ebben az időben…. Én mégis visszafordulok ezekkel a bolygókkal…Vállalkozást ugyan nem tervezek, de visszafordulok azért az energiáért ami a boldogság…. Elhozom a szeretett kulcsát, amivel segíteni tudok azoknak, akik szeretnék tudni, hogy a társuk a nagy Ő vagy csak illúzió a belefektetett idő és energia. Állj meg, csendesedj el….tedd fel magadnak a kérdést, hogy boldog vagy e? Ha nem vagy elégedett a válasszal FOR-DULJ VISZ-SZA a boldogságodért.

Egy asztrológus lehet, hogy azt mondja a párkapcsolat jó, a Juno szuperül áll házasság tökéletes lesz, de van még egy különös jelölő, és ha ez nincs meg a két ember képletében harmonikusan, akkor lehet 1 vagy 10-20-30 év együtt töltött kapcsolat vagy házasság… csak időpocsékolás lesz. És a közös útjuk végén érezni fogják, hogy valami hiányzott a kapcsolatból, el szállt az idő…maradt az üresség.

Köszönöm, hogy végig olvastad az oldalamat. Ha úgy érzed nem tudok segíteni a nehézségedben, megtiszteltetésnek veszem és köszönöm, hogy időt szakítottál rám az életedből, amíg az oldalamon időztél. Ha úgy érzed, hogy tudok segíteni az elakadásodban, biztos, hogy megtalálsz.